STAREA DE SĂNĂTATE A ACTRIȚEI DRAGA OLTEANU MATEI NU SE ÎMBUNĂTĂȚEȘTE. SE AFLĂ ÎN CONTINUARE INTERNATĂ LA TERAPIE INTERNATĂ. „ESTE O PACIENTĂ EXTREM DE FRAGILĂ”

Actrița Draga Olteanu Matei se află în continuare internată la Terapie Intensivă.

Starea de sănătate a acestei nu pare să se îmbunătățească. A suferit o hemoragie digestivă superioară, iar din cauza vârstei înaintate și a celorlalte afecțiuni procesul de recuperare este extrem de greoi.

Medicul şef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeşu a declarat că starea de sănătate a actriței rămâne una gravă, la trei zile de la internare în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Aceasta se află tot la ATI, iar medicii fac eforturi pentru menţinerea funcţiilor vitale.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale.

Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge.

De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a declarat Diana Cimpoeșu.

Draga Olteanu Matei, la un pas să fie victima incendiului de la Piatra Neamț
Actrița, în vârstă de 87 de ani, a fost internată în aceeași secție ATI, până în ziua tragediei, dar mutată la Iași.

Draga Olteanu Matei a fost adusă în urgență, de la Spitalul Piatra-Neamț, cu ambulanța, în Unitatea Primire Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară.

Locuind chiar în Piatra Neamț, Draga Olteanu Matei a fost dusă la spitalul de urgență, numai că din cauza numărului mare de pacienți aceasta a fost transferată. În incendiul de la spitalul din Piatra Neamț 10 persoane și-au pierdut viața, iar ale opt au fost rănite. scrie cancan.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds