Bianca Pop, ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro, a rămas fără bani. Nu poate nici să își plătească chiria:

Bianca Pop a recunoscut că este ajutată din punct de vedere financiar de protectorul său, Bebino.

După ce zilele trecute Bianca Pop a declarat că a declarat că a fost dro…gată și vi…olată, ispita a vorbit despre ajutorul pe care îl primește din partea lui Bebino, protectorul său. Se pare că bărbatul îi plătește chiria frumoasei brunete.

Bianca Pop declara, în urmă cu câteva zile, faptul că a fost supusă unor scene greu de imaginat. Ispita susținea că a fost dro…gată și mai apoi vio…lată de niște necunoscuți. Câteva zile, aceasta s-a simțit destul de rău și nu știa ce se va întâmpla cu viața ei. Însă, se pare că frumoasa brunetă a primit ajutor financiar din partea protectorului său, Bebino.

„Este un prieten bun, dar nici nu ne cunoaștem personal”, a povestit Bianca Pop pentru AntenaStars.

Deși vedeta susține faptul că nu îl cunoaște persoanl pe interlop, bărbatul doar vrea să o ajute să se echilibreze din punct de vedere financiar.

”Până o să mă descurc singură din punct de vedere financiar mai este, fiindcă acum nu am contract cu nimeni și după ce-ți fură cineva tot, nu mai ai bani. Acum, Bebino mă ajută, mi-a dat bani să-mi plătesc chiria”, a declarat Bianca Pop în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

În plus, Bianca Pop a declarat faptul că la momentul actual se simte destul de bine, după momentele cumplite prin care a trecut. Ea mai susține că a fost ajutată de persoanele bune din viața ei.

”Sunt bine, sunt liniștită și am lângă mine acum persoane bune”, a mai spus bruneta.potrivit businessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds