Amanta lui Alex Bodi o jigneste pe Bianca Drăgușanu

Astăzi, Daria Radionova a publicat un mesaj subtil ce pare a fi îndreptat spre Bianca Drăgușanu. Unii dintre internauți bănuiesc că fosta amantă a lui Alex Bodi a aflat despre postarea jignitoare făcută recent de cunoscuta blondă.

După ce ieri, creatoarea de moră o filmare cu cu subînțeles pentru Daria Radionova și celelalte foste amante ale lui Alex Bodi, azi rusoaica a distribuit o imagine pe care era notat următorul mesaj: “If you don’t like me & still watch everything I do, bitch, you are a fan (n.r.: Dacă tu nu mă placi și încă urmărești tot ce fac, c!#^@, tu ești o admiratoare)”. Înainte să urce fotografia pe Instagram Stories, șatena a scris: “#ifyouknowyouknow (n.r.: #dacătuștiituștii)”.

Există șanse ca Daria Radionova să fi primit vești din România despre gestul rivalei sale în dragoste… De altfel, luna trecută, când Bianca Drăgușanu a făcut-o prostituată pe rusoaică, ea a aflat dintr-un comentariu pe care unul dintre fanii săi i l-au lăsat pe Instagram.

Daria Radionova a dezvăluit într-un interviu că le-a spus Biancăi Drăgușanu și lui Alex Bodi să nu o mai implice în scandalurile lor. Iar în legătură cu faptul că a fost jignită de blonda – care a publicat o poză în care rusoaica și Alex Bodi apar în calitate de cuplu –, șatena a spus că nu este afectată de gestul româncei. Despre relația cu afaceristul din Mediaș, rusoaica nu a menționat niciun cuvânt, însă, în timpul declarațiilor a fost destul de tranșantă.

“Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce dracu vor ei de la mine”, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.potrivitdailynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds