Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2020. Noi oportunități și provocări pentru semnele zodiacale

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 14-2o noiembrie vine cu noi provocări pentru semnele zodiacale atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional.

Astrologul ne spune care sunt aspectele cărora trebuie să le acordăm atenție, ce oportunități se vor ivi din punct de vedere profesionale și ce probleme medicale pot apărea.

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2020
Berbec

Te confrunți cu o situație care tinde să scape de sub control din cauza unei persoane care nu a acordat suficientă atenție anumitor reguli. Deși ești foarte revoltat și simți nevoia ca persoana respectivă să fie pedepsită, vei încerca din răsputeri să domolești situația și să rezolvi lucrurile.

Taur

În această perioadă este posibil să existe anumite confruntări în întrunirile publice sau atacuri cu grupuri care susțin idei diferite sau chiar ostile. Nativii riscă să reacționeze vehement, să creeze controverse și să strice niște relații.

Gemeni

Gemenii au șansa de a găsi soluția la o problemă care îi macină de ceva timp și cărora nu i-au găsit rezolvarea încă. Relațiile cu partenerii vor trece printr-un moment de respiro, în care se mizează pe onestitate.

Rac

Racii vor avea parte de niște vești din punct de vedere material sau patrimonial care îi vor pune pe gânduri. În plan sentimental, nativii se vor confrunta cu o perioadă încercată, din cauza lipsei de încredere, iar comunicarea riscă să fie deficitară.

Leu

Nativii vor primi o ofertă sau o nouă oportunitate, în fața căreia tind să se entuziasmeze, însă șederea planetei Marte în zodia Berbecului va dura până pe 7 ianuarie 2021. Leii își vor aminti cu indignare de anumite decizii luate de către părinții lor în trecut, care au un efect asupra carierei lor și în prezent. Se va ivi un eveniment important care va influența puternic relația de cuplu.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se vor confrunta cu dialoguri stânjenitoare cu persoane invidioase, meschine și vor primi vești neplăcute. Este posibil să apară pierdere de bunuri sau chiar furturi, iar, spre finalul săptămânii, vor avea loc evenimente banale. Relația copii-părinți tinde să fie rigidă.

Balanță

Balanțele vor fi active toată săptămâna, iar starea de bine le va fi constant accentuată. Nativii vor fi veseli și vor învăța să se bucure de lucrile mărunte, ca urmare a protecției planetei Venus.

Scorpion

Scorpion vor acorda mare atenție comunicării și corectitudinii și vor reuși să transmită exact ceea ce își doresc, prin cuvintele potrivite, fără a pierde timpul cu discuții inutile. Se vor ivi întâmplări în familie a căror importanță este redusă, însă care tind să fie exacerbate inutil.

Săgetător

Săgetătorii se vor axa pe aria principală prin tratarea unor chestiuni ce țin de cheltuieli, facturi sau datorii. Se poate ca nativii să aibă dialoguri interesante cu persoane de la care vor afla informații importante chiar pentru domeniul lor de activitate.

Capricorn

Se anunță o săptămână benefică pentru ascensiunea în carieră și pentru îmbunătățirea reputației profesionale. Se vor ivi schimbări de ordin financiar și vor avea loc schimburi de idei sau discuții contradictorii în familie.

Vărsător

Nativii vor fi puși pe fapte mari și vor fi mai inovativi. Vor reuși, printr-o metotă originală, să găsească soluții la problemele cotidiene și vor da dovadă de o încredere fără precedent în forțele proprii.

Pești

Peștii vor avea parte de o perioadă benefică pentru progresul lor intelectual și spiritual. Vor veni cu idei surprinzătoare și cu soluții îndrăznețe, ba chiar vor face un pas hotărâtor pentru a atinge succesul. scrie fanatik.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds