Medic roman: “Cinstitul Tataru, o alta minciuna, n-ar fi nici prima nici ultima”

Medicul Gabriel Diaconu il acuza pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca a mintit in cazul medicului de la Piatra Neamt. Mai mult, doctorul spune ca sotia eroului de la ATI i-a interzis total, ministrului, sa mai vorbeasca despre acest subiect.

“Ma inclin in fata colegei noastre medic, sotia Dr. Denciu, care i-a dat astazi ministrului sanatatii o mare lectie de omenie.

Mai exact, dupa ce trupesul, cinstitul Tataru a afirmat ca nu doar ca Denciu a suferit arsuri, dar mai avea si Covid (doar o alta minciuna, n-ar fi nici prima nici ultima),

Doamna doctor i-a transmis public ca ii interzice sa mai vorbeasca de acest subiect. Elegant, dar decisiv. Uite asa se rezolva o inecuatie damboviteana cu prea multe necunoscute”, a scris medicul Gabriel Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima data cand medicul face acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii. Intr-un alt mesaj, ii cere acestuia sa demisioneze.

“Just in: In ultimele 7 zile am depasit pragul hebdomadar a 1000 de decese din cauza infectiei cu noul coronavirus. Odata cu raportarea de astazi, numarul lor este 1046 in ultima saptamana…
L-as fi lasat in plata lui pe ministrul sanatatii, Nelu Tataru, daca n-ar fi facut aseara tarziu urmatoarea declaratie:

” Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala”

Afirmatia este mincinoasa si vadeste trei lucruri caracteristice politicianului roman in general, respectiv ale lui Tataru in particular:

1. In fata tragediei, a dramei, instinctul de fiara al politicianului este sa gaseasca repede o distragere a atentiei, mai exact cineva pe care sa-l sacrifice incat sa-si lepede vina.

2. Solutia magistrala e sa creeze impresia ca – de fapt – culpa e colectiva. Daca toata lumea e vinovata, nu-i asa, de fapt nimeni nu e vinovat, pentru ca,

3. Suntem toti la fel.

Dar nu suntem toti al fel.

Nu avem cum sa fim toti la fel. Unii dintre noi sunt chemati la responsabilitatea fotoliului public. Altii dintre noi sunt cei care – indiferent de conditii, dotari sau vremuri – tratam oameni de boli. Mai sunt unii dintre noi care aduc la iveala, si prezinta public dovezile formelor pe care le ia ticalosia, hotia. Exista unii care vor sa faca bine, fie ca inseamna spitale, fie ca inseamna aparatura, cercetare, fie ca inseamna emanciparea cunoasterii medicale sau accesul la stiinta, scoala, educatie, deschidere si curiozitate catre viitor. potrivit fabricatinromania

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds