Ozana Barabancea a vorbit pentru prima data despre iubit! Este vorba despre ceea ce multi banuiau

Culmea, acum că a slăbit și, cumva, nimic nu-i mai stă în cale din punct de vedere fizic, faimoasa Ozana Barabancea se vede singură pe viață, cu toate că cei doi copii ai săi s-ar bucura să-și găsească fericirea în brațele unui bărbat.

Ozana Barabancea a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena Stars, că deși are undă verde de la fiul și fiica sa pentru a-și întemeia o relație, aceasta nu se simte pregătită. Și nici nu se vede ”legată” de vreun bărbat în viitorul apropiat.

Jurata de la ”Te Cunosc de Undeva” a declarat că nu se gândește sub nicio formă la cum ar fi viața în doi. Artista se simte puternică și optimistă, fără un mascul alături.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Ozana Barabancea studiază și este colegă cu fiul ei.

Ozana Barabancea este un nume răsunător în lumea muzicii, numai că ea își dorește mereu să se autodepășească, eventual să iasă din zona de confort și să învețe cât mai multe. De aceea, în prezent este studentă la master, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

„Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen”, a spus Ozana Barabancea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds