Gina Matache a spus adevărul despre fiica ei și soțul Răzvan, după 8 ani de căsnicie: „Delia a avut bunul simț și și-a văzut de drum”

Gina Matache a vorbit public despre căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu. Mama artistei este foarte bucuroasă că fiica ei a găsit bărbatul care să o înțeleagă și să o iubească mult.

Mama Deliei Matache a povestit despre cântăreață că este oarecum dificilă și încăpățânată de multe ori.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.

În ciuda, „defectelor” menționate, Gina Matache recunoaște că Delia este extrem de norocoasă că l-a întânit pe Răzvan Munteanu. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus Gina Matache.

Tot mama artistei a punctate și subiectul unei eventuale sarcini a cântăreței, care se lasă încă așteptată.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.potrivit businessnews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds