Jador, mesaj șocant pentru Simina și Alex Zănoagă!

Jador și Simina au format o relație scurtă în casa Puterea dragostei, însă au fost un cuplu foarte iubit de către fani. Manelistul a recunoscut de foarte multe ori că pe Simina a iubit-o cu adevărat, însă relația dintre cei doi s-a încheiat odată cu eliminarea lui Jador din emisiune și apariția diferitelor gelozii. Simina l-a cunoscut ulterior pe Alex Zănoagă, iar legătura dintre cei doi a devenit una foarte puternică. Ei au împreună un băiețel pe nume Dominic și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Pe de altă parte, Jador nu este încă într-o relație asumată. Fanii s-au întrebat de foarte multe ori ce relație există între cântăreț și proaspății părinți, Simina și Alex Zănoagă. Chiar dacă este o situație mai delicată, Jador le urează tot binele din lume atât lor, cât și lui Dominic. Mai mult decât atât, manelistul este deschis pentru o întâlnire alături de ieri. El a fost întrebat recent de către fani dacă îi este dor de Simina, iar răspunsul lui a fost unul neașteptat.

„Din respect pentru copil nu mai puneți întrebări de genu! O să îi invit într-o emisiune pe amândoi. Sper să accepte!”, a fost răspunsul lui Jador, la Instastory.

După ce a avut o apariție în casa Puterea dragostei, Jador i-ar fi dat peste cap planurile uneia dintre concurente. Manelistul a sfătuit-o pe Alexandra să își găsească „un bărbat adevărat”, iar ceilalți concurenți bănuiesc că acest sfat a fost motivul despărțirii dintre Alexandra și Codruț.

„Alexandra, tu nu te potrivești cu acest băiat, tu meriți un bărbat mult mai puternic”, i-ar fi spus Jador Alexandrei, susține Mariana de la Puterea dragostei. La o zi distanță, blondina a și încheiat relația cu iubitul ei.potrivit businessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds