Iulia Vântur a trăit în miciună până acum alături de Salman Khan! Ce a aflat vedeta despre iubitul indian a dărâmat-o! 

Este informația care ar putea distruge relația frumoasei românce cu starul de la Bollywood. Salman Khan are o soție și doi copii mari, sau cel puțin asta susține un avocat din Dubai. Cei doi au o relație de câțiva ani și chiar s-au mutat împreună. Recent, Iulia și Salman Khan au apărut împreună la emisiunea lui Măruță, în premieră.

Cotidianul EkNumberNews, care preia mesajul avocatului, susține că nu are confirmare pentru informația aruncată pe Twitter de avocat, însă acesta, în postarea lui îl etichetează chiar pe Salman Khan, iar la final chiar îi cere acestuia să-i răspundă ‘Am dreptate, Salman?’, își încheie avocatul postarea.

În urmă cu puțin timp, cele două vedete au apărut împreună la ProTv. Măruță l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor prezentatorului, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

Au trecut cinci ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cine spune că viața de milionar este lipsită de griji greșește. Iulia spune că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

„Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni.

După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul. „, a declarat Iulia.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds