Iti mai amintesti de „Esmeralda”? Cum arata acum, la 51 de ani

Privind nostalgici spre trecut, în anul 1997 telenovela „Esmeralda” făcea furori pe micile ecrane. Cea care i-a dat viață protagonistei a fost Leticia Calderon. Frumoasa actriță cu ochii verzi a cucerit, la vremea respectivă și inimile românilor. Acum, ea are 52 de ani și a trecut prin nenumărate drame, în viața reală.

Cu siguranță, multă lume își aduce și în ziua de astăzi aminte de celebrul serial „Esmeralda”. Jose Armando şi Esmeralda au devenit adevărate simboluri, la finalul anilor 90, iar povestea lor de dragoste a făcut înconjurul lumii.

Leticia Calderon, nefericită în dragoste
Dacă telenovela a avut un final fericit, iată că viața reală a Leticiei Calderon, bate orice film. Actrița s-a lovit de nenumărate dezamăgiri, iar la capitolul amoros, ea nu stă deloc bine. Totuși, are doi copii pe care îi iubește nespus de mult și care, la ora actuală, sunt prioritatea ei numărul unu.

Frumusețea sa izbitoare nu i-a garantat succesul în dragoste, ba dimpotrivă. A fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Marco Lopez, din 1997, până în 1999. Ulterior, ea și-a refăcut viața alături de avocatul Juan Collado.

Citeste si Reacția lui Smiley, după ce s-a aflat că Gina Pistol este însărcinată! Artistul va fi tătic pentru prima dată, iar emoțiile sunt mari: ”Pregătesc…”
Cei doi au avut o căsnicie de 8 ani, care s-a încheiat urât. Bărbatul s-a îndrăgostit de o altă actriță, Yadhira Carillo, şi a părăsit-o pe mama copiilor săi.

În toată această perioadă, din 2002 până în 2010, „Esmeralda” s-a dedicat complet familiei. Mai ales că are un băiețel cu nevoi speciale. Este vorba despre Luciano, care la o oră după naștere a fost diagnosticat cu Sindromul Down.

Despre îngerul din viaţa ei, aşa cum l-a numit pe Luciano, actriţa a scris şi o carte. „Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa”, spunea ea, la vremea respectivă.

Trei luni mai târziu, ea a rămas, din nou, gravidă, născându-l pe Carlo, un băiețel perfect sănătos.

Citeste si Se închid scolile! Copiii intra in vacanta începând de maine
De la Juan Collado, care în ziua de astăzi se află în pus…carie.., actrița nu a mai dorit să își refacă viața, pe plan sentimental, ci s-a axat pe carieră.

„Viaţa mea este perfectă şi fără un bărbat alături. Desigur, că mi-ar plăcea să am un partener care să mă siguranţă, dar, cu siguranţă, nu este ceva care să-mi provoace insomnii. Am doi bărbaţi acasă, Carlo şi Luciano, copiii mei, care mă fac să mă simt împlinită ”, a spus Leticia pentru revista TVyNovelas. De asemenea, actriţa a mai spus că continuă să creadă în dragoste „M-am născut pentru a oferi şi a primi dragoste. În viaţa mea există multe persoane care pur şi simplu mă adoră. Cred că şi rottweiler-ul meu meu face asta ”, mărturisea actriţa.

Deși i-a rămas frumusețea sa naturală, iar la ora actuală este o doamnă distinsă, chipul Leticiei Calderon arată destul de îmbătrânit, la cei 52 de ani ai săi. Este greu de recunoscut, în comparație cu felul în care arăta, în urmă cu două decenii.

Citeste si Cum a aflat Larisa că Alin Oprea o înșală! Soțul ei i-a adus umilința supremă.
Femeia și-a crescut singură copiii, Carlo a ajungând chiar să își urască tatăl. Fiul cel mic al celebrei actrițe a avur nevoie de ajutorul unui psiholog.

„De la o vârstă fragedă, Carlo a luat poziția de ură. Și, desigur, este firesc. Este pentru prima dată când o spun. Nu mi-a plăcut acea parte, nu am simțit că este corect. Oricât i-am spus: „Tatăl tău te iubește”, (mi-a răspuns el) „Cum mă iubește?” Psihologul mi-a explicat că el trebuie să înțeleagă că tatăl său îl iubește în felul lui ”, a spus Leticia.

Totuși, cei doi au luat legătura cu tatăl lor, de când acesta a ajuns în spatele gr…atiilor.

„Au vorbit deja cu el, au vorbit de două-trei ori, ceva mai mult. Nu vorbesc foarte des pentru că și eu înțeleg că nu este atât de ușor.” a explicat Calderon.

 

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds