Lovitură de teatru! Cu cine rămâne Maya, după div0rțul Antoniei de Vincenzo

Div0rțul dintre Antonia și fostul soț a ajuns, în sfârșit, la final. După șapte ani în care au stat în tribunale procesul s-a încheiat. Cei doi nu au avut bunuri de împărțit, sigurul lucru discutat a fost custodia fetiței lor, Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

După finalizare div0rțului, avocatul artistei a spus ce se va întâmpla cu Maya. Se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere, iar custodia este comună.

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.

Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de div0rț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțimit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarat avocatul cântăreței.

Antonia și Vincenzo au rămas în relații bune
Chiar dacă div0rțul a durat șapte ani și de-a lungul timpului cei doi au avut câteva neînțelegeri, în prezent au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Vincenzo Castellano a declarat că se bucură pentru Antonia că și-a găsit liniște alături de Alex Velea și pentru faptul că a reușit să își construiască o familie frumoasă.

„Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, a declarat Vincenzo Castellano.