Ce a spus despre fetița de doar 6 ani a Oanei Roman

Oana Roman este foc și pară pe Oana Zăvoranu, după ce bruneta i-a umilit copilul, în mod public. Mai mult, fiica lui Petre Roman le-a cerut ajutorul internauților și le-a spus acestora că are nevoie de un avocat bun, pentru a se lupta cu un om cu probleme psihice.

Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu ia amploare! După ce a umilit-o public pe Oana Roman, Zăvo a lansat un atac dur și la adresa fiicei acesteia, Isabela.

Oana Zăvoranu s-a luat de fiica Oanei Roman
Mai exact, Oana Zăvoranu a criticat faptul că Isa s-a apucat de vloguri și a trimis-o la culcare. Totul a pornit de la un InstaStory al Oanei Zăvoranu, în care apare fiica Oanei Roman și unde vedeta a scris: „Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei”. Văzând acestea, Oana Roman s-a înfuriat și este mai hotărâtă ca niciodată să o dea pe vedetă în judecată.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.potrivit businessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds