Liviu Vârciu are un băiat pe care l-a crescut în secret?! Cine e copilul de care a avut grijă toată viața. Acum s-a aflat TOT

Liviu Vârciu a trecut prin momente cu..mplite atunci când și-a pi…erdut fratele. Mai exact în anul 2009, Ionuț Vârciu în vârstă de 30 de ani a fost implicat într-un acc…ident gr…oaznic de mașină, în urma căruia și-a pi…erdut via…ța. Acesta era pompier, și lucra la o unitate a Ministerului de Interne din Constanța.

S-a vehiculat inițiat că Ionuț a ocolit un motociclist dar s-a răst…urnat cu mașina într-o curbă. Familia și apropiații au trecut prin clipe îngro…zitoare, părinții le…sinând la căpătâiul fiului lor iar Liviu Vârciu urlând la aflarea veștii. Pe ultimul drum al lui Ionuț Vârciu l-au condus peste 1.000 de oameni, iar Liviu a fost ajutat să depășească momentul de iubita lui de la acea vreme, Adelina Pestrițu.

Liviu are până în acest moment o relație extrem de apropiată cu Mario, nepoțelul lui. La căp…ătâiul fratelui său, Liviu i-a promis că va avea toate viața grijă de nepoțelul său, așa că de fiecare dată când merge în Constanța, nu ratează niciodată o ocazie să-l vadă,cei doi fiind foarte uniți.

Ionuț a fost căsătorit cu Roxana Vârciu,cu care a avut un copil. Cel mic avea vârsta de doar 1 an atunci când s-a întâmplat trag…edia, iar soția lui a fost lăsată singură să-l crească pe cel mic. Poate mulți apropiați ai lui Liviu au crezut că acesta se va împotrivi atunci când Roxana va dori să-și reconstruiască viața, însă nu a fost deloc așa. Aflăm de la apropiații celor doi de felul în care Liviu Vârciu a primit vestea recăsătoriei cumnatei lui.

“Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun, care ține foarte mult la Mario, îl tratează ca pe propriul copil.

Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este in Ceruri”, a declarat un apropiat al familiei Vârciu, pentru impact.ro potrivit businessnews