Pepe, prima reacție

Pepe a anunțat, în urmă cu doar câteva săptămâni că urmează să divorțeaze de Raluca Pastramă, femeia pe care a luat de soție în urmă cu opt ani.

La un moment dat, artistul a spus în emisiunea sa de pe Youtube despre faptul că de când s-a separat de brunetă, cel mai mult îi lipsesc copii.

„Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori ”, spunea Pepe la momentul respectiv.

Totodată, Pepe refuză să mai vorbească despre separarea de soția lui. Mai mult, cântărețul chiar le-a cerut administratorilor săi de pe rețelele de socializare, inclusiv de la emisiunea de pe Youtube, să șteargă toate întrebările sau comentariile care au acest subiect. „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici”, a avut Pepe un comentariu nervos la adresa unui fan care îi transmisese un mesaj referitor la acest subiect.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații incredibile legate de scenele tulburătoare care s-au petrecut în urmă cu doar câteva zile și i-au avut ca protagoniști pe Pepe și pe Raluca.

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a mers alături de fetițele sale la baza Dinamo, acolo unde micuțele au avut un antrenament de tenis. Potrivit informațiilor obținute de sursele cancan.ro, Pepe a sunat-o pe Raluca și a întrebat-o unde este, iar bruneta i-a răspuns, spunându-i exact unde se află. În scurt timp, artistul a ajuns la fața locului și a avut un schimb de replici cu Raluca Pastramă, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO. În primă fază, după discuția aprinsă pe care au avut-o, Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi strâns-o pe aceasta de gât, lăsându-i urme.potrivit businessnews