Andreea Bălan o să înghită în sec! George Burcea și Viviana Sposub au făcut pasul cel mare! Bruneta a făcut chiar ea marele anunț

Viviana Spsub și George Burcea formează un cuplu de câteva luni și prin iubirea pe care și-o poartă au reușit să se facă plăcuți publicului. Știm deja că au decis să locuiască împreună, deci relația este cât se poate de serioasă. Însă, există un alt aspect la care nu ne-am fi gândit că se poate întâmpla atât de repede. Actorul și fost asistentă de la „Vorbește lumea” au dus relația la următorul nivel.

În cea mai recentă apariție la TV, George și Viviana au dezvăluit publicului detalii despre povestea lor de iubire. Nu mai este niciun secret că există o foarte bună chimie între ei, drept pentru care se înțeleg extraordinar de bine. La doar câteva luni de când și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi amorezi, au reușit să se deschidă foarte mult unul cu celălalt. Astfel, au ajuns să cunoască și cele mai întunecate laturi ale partenerului, dar și cele mai frumoase clipe trăite și n-au absolut niciun motiv să-și ascundă ceva. De altfel, Viviana a fost cea care a mărturisit ce ar face în situația în care s-ar întâlni cu fostul iubit, iar ea ar fi de mână cu George.

„Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine.”, a spus focoasa brunetă la „Vorbește lumea”.

George, despre femeia pe care a iubit-o înainte de Andreea Bălan
George Burcea a fost implicat într-o relație cu Andreea Bălan timp de șase ani. Ulterior, cei doi au hotărât că este momentul să-și unească destinele, doar că mariajul nu a durat decât câteva luni. După despărțire fiecare și-a găsit fericirea în brațele altcuiva. George în brațele Vivianei, iar Andreea Bălan alături de Tiberiu Argint. În cadrul aceluiași interviu, actorul a vorbit despre relația pe care a avut-o înainte de o cunoaște pe Andreea Bălan. A fost o relație la distanță, dar care nu a rezistat foarte mult timp. Tocmai de aceea, în prezent, George nu ar mai putea fi implicat într-o astfel de relație.

„Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer, nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus George Burcea în cadrul aceleiași emisiuni.