Anca Serea, prima reacție după ce s-a aflat că ea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn și nu mai pot plăti nici măcar educație copiilor:

Anca Serea a reacționat, în urmă cu puțin timp, pentru prima dată, după ce în presă s-a scrie că ea și soțul ei, Adi Sînă, trec prin momente dificile la capitolul bani.

Concret, se pare că Anca și Adi au fost loviți de pandemie așa de tare încât nu mai au bani să le plătească copiilor școala privată și au datorii de câteva mii de euro.

„Nimeni nu este atât de sărac încât să nu poată dărui o vorba bună, o fapta bună sau un zâmbet. Și nimeni nu este atât de bogat încât să nu aibă nevoie de ele. Cred că cele mai de preț lucruri sunt cele care nu se pot măsură în bani. Iar cei care dăruiesc bunătate, empatie, generozitate vor fi răsplătiți înzecit de Univers. Pentru că tot ce dăruiesc se întoarce la ei în mod karmic”, este o parte din mesajul vedetei de pe Instagram.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016 și Leah-Maria. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015. Vedeta a devenit mămică pentru a șasea oară în 2019; mezina familiei, Leah-Maria, a venit pe lume pe 14 august 2019.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds