Oana Roman se implică în div0rțul momentului!

Oana Roman a sărit din nou în apărarea lui Pepe, de această dată vedeta spunând că Raluca Pastramă exagerează și a demontat toate acuzațiile care i se aduc artistului.

Oana Roman a fost invitată seara trecută la Xtra Night Show și a vorbit despre divorțul lui Pepe, demontând toate acuzațiile care i se aduc artistului, în scandalul momentului legat de div0rțul de Raluca Pastramă. Fiind prietenă de-o viață cu acesta, Oana Roman a mărturisit că nu a știut nimic legat de div0rț, iar toate detaliile le-a aflat din postarea lui Pepe, dar și din presă.

„Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț al lui legat de div0rț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.

Atunci când a făcut acest anunț…cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest div0rț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis. Informația a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Eu nu mă bag în lucruri. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici” a spus Oana Roman.

„Raluca Pastramă exagerează”
Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni, Oana Roman a mărturisit că Raluca Pastramă exagerează și că știe că ordinul de protecție pe care l-a cerut a fost anulat.

„A fost acuzat pe nedrept. Ordinul de protecție a fost anulat (…). Raluca Pastramă exagerează” a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.potrivit dailynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds