EL este bărbatul cu care Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe!

Div0rțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să se complice din ce în ce mai mult. S-a vorbit despre violență, s-a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, apoi Raluca a retras plângerea împotriva soțului ei. La rândul lui, Pepe ar fi depus în instanță un document din care reieșea posibilitatea ca Raluca să-i fi fost infidelă. Nu se știe adevărul, însă acum s-au aflat detalii despre comentata escapadă a Ralucăi Pascu la munte. Iată cu cine a plecat și ce s-a întâmplat!

Lucrurile au luat o turnură neașteptată în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. După ce Raluca Pastramă a solicitat ordin de restricție împotriva soțului ei, pe motiv de agresiune, acum s-ar fi răzgândit și a retras plângerea împotriva lui Pepe.

După gestul fostei sale partenere, Pepe a depus un document în instanță care lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă.

Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte.

Acum s-au mai aflat câteva detalii cu privire la escapada Ralucăi de la munte. Soția lui Pepe ar fi plecat într-un grup format din mai multe persoane. Din gașcă ar fi făcut parte un stomatolog cunoscut din Capitală (foto), fosta sa cumnată, care i-a fost iubită fratelui ei, și partenerul acesteia.

Printre cei prezenți s-ar fi aflat și bărbatul misterios despre care amintea Pepe. Bărbatul respectiv nu este o persoană publică, ci ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

În timpul excursiei, persoanele din grup s-au bucurat și de o frumoasă vizită la herghelie, unde au avut ocazia să se fotografieze și să se relaxeze.potrivit online-new

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds