Anunțul momentului făcut de miliardarul Bill Gates: Când și cum, dar și ce va fi după terminarea pandemiei generată de Sars-Cov-2

Bill Gates a făcut declarații inedite despre cum se va descurca societatea după dispariția temutului virus Sars-Cov-2. Miliardarul a transmis că în viitor vor fi mari schimbări în legătură cu modul de călătorie al oamenilor și efectuarea afacerilor.

Miliardarul Bill Gates a anunțat când se va termina pandemia COVID-19, dar și efectele secundare pe care le va avea asupra omenirii. Fondatorul Microsoft a menționat că jumătate din călătoriile de afaceri or să dispară chiar și după pandemie. „Predicția mea ar fi că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele de la birou vor dispărea”, a adăugat Bill Gates.

Gates a oferit un interviu de excepție, despre criza sanitară actuală, pentru postul american NBC. Miliardarul a menționat că toată nebunia generată de Sars-Cov-2 se va termina la sfârșitul anului 2021, atunci când este posibil să existe mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid.

Gates a zis, în cadrul unei conferințe din această săptămână, că, de acum înainte, companiile vor avea un „prag foarte ridicat” pentru a călători și pentru a desfășura întâlniri față în față. Exact precum

Facebook, Twitter și alte mari companii de tehnologie, Microsoft a anunțat deja o politică permanentă de lucru de la domiciliu pentru angajații eligibili.

Angajații au la dispoziție și metoda hibrid în care pot face naveta la birou în unele zile, potrivit The National Interest.

Bill Gates știa totul despre apariția CORONAVIRUS în lume, încă din anul 2015
Renumitul miliardar a avertizat omenirea, încă din 2015, cu privirea la apariția unei pandemii la nivel global. Bill Gates susține că a organizat deja cinci mese rotunde virtuale în acest an cu directorii din domeniul farmaceutic, întâlniri care se fac de obicei față în față în New York. „Vom merge la birou oarecum, vom face unele călătorii de afaceri, dar dramatic mai puțin”, a spus el.

Transportul aerian intern a scăzut cu 62%, iar transportul aerian internațional cu 79%, potrivit grupului industrial Airlines for America, în comparație cu anul 2019.

Studiul lansat de Global Business Travel Association arată că la mijlocul lunii septembrie, mai mult de 80 la sută dintre respondenți au spus că au anulat cele mai multe sau toate călătoriile de afaceri în acest an.

Pentru a nu-și pierde călătorii, companiile aeriene vin la pachet cu noi măsuri de siguranță, cum ar fi solicitarea măștilor de față la îmbarcare. Agențiile și-au îmbunătățit procedurile de curățare și au blocat unele scaune de la bord pentru a asigura o mai mare distanțare fizică între pasageri.

Conform specialiștilor, riscul de expunere la coronavirus în timpul zborurilor este extrem de scăzut. Riscul de transmisie COVID-19 la bordul aeronavelor este sub cel al altor activități de rutină în timpul pandemiei, cum ar fi cumpărăturile alimentare sau masa în oraș, preciza studiul de la Harvard T. H. Chan School of Public Health. scrie stirilekanald.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds