Veste tulburătoare de la spital despre „State de România”

Care este starea lui Gheorghe Visu? Actorul este internat la spitalul Matei Balș și este conectat la oxigen. Starea de sănătate a marelui actor este una nu tocmai bună.

Anunțul a fost făcut chiar de Gheorghe Visu care a postat pe contul său de Facebook două imagini însoțite de mesajul: ,,Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”.

Care este starea lui Gheorghe Visu
Sursele Antena3 susțin că Gheorghe Visu are coronavirus, medicii fiind rezervați în legătură cu starea lui de sănătate care este un mister chiar și pentru cei apropiați.

În urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că se retrage din activitate ca să poată petrece mai mult timp cu nepotul său, Gheorghe Visu a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că suferă de o afecțiune pulmonară cauzată de fumat.

“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.