Soluția găsită de Adrian Streinu Cercel pentru ca pandemia să se încheie în două săptămâni

Managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București, profesorul Adrian Streinu-Cercel, aruncă informația bombă a zilei. Pandemia care face ravagii în România și în întreaga lume ar deveni istorie în doar două săptămâni. Totul ar fi posibil dacă autoritățile ar lua doar câteva măsuri extrem de esențiale.

În două săptămâni, românii ar putea uita de Coronavirus, potrivit ultimelor declarații făcute de directorul institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Adrian Streinu-Cercel a explicat ce măsuri trebuie luate ca pandemia Covid-19 să se încheie în România într-un timp atât de scurt.

Adrian Streinu Cercel, soluția ca pandemia să încheie în două săptămâni
Sunt doar trei intervenții pe care autoritățile trebuie să le facă pentru ca românii să nu mai aibă de suferit deloc din pricina pandemiei în doar două săptămâni, a explicat doctorul Adrian Streinu Cercel.

Managerul de la Matei Balș lansează și un avertisment privind dubiile care au început să apară în spațiul public privind apariția unui posibil vaccin anti-Covid.

“Este o greșeală enormă ca în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta. Trebuie să citești cam cum sunt făcute acesre vaccinuri pentru că tehnologia pe care o utilizăm este absolut revoluționară”, a explicat medicul.

De asemenea, specialistul atrage atenția și asupra importanței și necesității unei testări în masă.

„Dacă noi nu înțelegem că suntem în pandemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră”.

Pentru ca România să scape de pandemia de Covid-19 în doar două săptămâni ar fi necesare trei intervenții, potrivit managerului de la Matei Balș. Acesta le-a detaliat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

“Prima intervenție în pandemie este să testăm. Nu facem acest lucru. Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o! Și cu rezultate minunate. A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație în două săptămâni de zile nu am mai vorbi de incidența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea”, a explicat medicul Streinu Cercel.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds