Cătălin Măruţă, implicat în div0rţul lui Pepe de Raluca Pastramă!

Div0rțul dintre Pepe și Raluca a venit ca un șoc pentru toată lumea. Fanii au fost surprinși că o poveste de dragoste de mai bine de opt ani de zile a ajuns la final. Însă se pare că momentul despărț1rii nu a fost o surpriză pentru apropiații cuplului, care știau de ceva timp de problemele celor doi, printre aceștia se numără și nașii, Andra și Cătălin Măruță.

Se pare că problemele din familia Pascu erau cunoscute de apropiați, potrivit Fanatik.ro. Mai mult, nașii cuplului, Andra și Cătălin Măruță au încercat în mai multe rânduri să rezolve cumva neînțelegerile dintre cei doi. Aceștia au avut mai multe întâlniri în care au discutat despre problemele din cuplu, însă nu s-a putut ajunge la o cale de mijloc, Raluca dorindu-și div0rțul.

Chiar dacă Raluca și Pepe nu mai formează un cuplul, Cătălin Măruță și Andra au rămas alături de ei, considerându-se nașii lor și după div0rț.

„Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, imediat după ce div0rțul a fost făcut public.potrivitdailynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds