Gestul halucinant făcut de Oana Zăvoranu

La scurt timp după ce s-a aflat că Pepe ar fi b…ătut-o pe Raluca Pastramă, prima lui soție, Oana Zăvoranu, a ieșit în presă cu primele declarații. Iată ce spune despre in…cident!

Oana Zăvoranu și-a spus recent, în stilu-i propriu, opinia despre cel mai nou s..candal al momentului – agr…esiunea la care ar fi fost supusă Raluca Pastramă de către Pepe… Iar opinia actriței este una neașteptată.

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Raluca Pastramă în social media, luându-și fanii prin surprindere, Pepe a devenit protagonistul unui scandal imens – se pare că, într-un acces de fu..rie, artistul și-ar fi lo…vit soția în plină stradă, în prezența celor două fetițe ale sale. Drept urmare, Raluca Pastramă a contactat avocatul pentru a obține ordin de res..tricție împotriva viitorului ei soț.

Cum Oana Zăvoranu nu a ezitat niciodată să vorbească despre viața fostului ei soț, a comentat și de data aceasta. Contactată de către reporterii Spynews, actrița și-a spus opinia în stilul binecunoscut, sugerând că nu crede că ar fi avut loc o astfel de altercație între cei doi.

„În afară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o b…ată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine’, a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată.potrivitbusinessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds