După o lună în care au stat nedespărțiți, George Burcea i-a spus acum „la revedere” Vivianei Sposub:

George Burcea (32 ani) și Viviana Sposusb (22 ani) trăiesc de câteva luni bune o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru reality show-ul “Ferma”, de la PRO TV, și acum formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

În urmă cu o lună, George și Viviana s-au infectat cu noul coronavirus și au decis să stea împreună în izolare. Dar acum, pentru că perioada carantinei a trecut, George Burcea s-a reîntors unde locuia înainte de a se îmbolnăvi și locuiește împreună cu bunul său prieten actorul Iulian Burciu, care este și nașul uneia dintre fetițele sale, Clara.

„În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu”, a spus Burcea, potrivit click.ro.

citeste si

Ce a răspuns când a fost întrebată cum a ajuns în această funcție

Este începătoare în ale politicii, însă firea comunicativă și dorința de acumulare a unor cunoștință noi au propulsat-o pe Francesca direct în funcția de consilier la primăria Botoșani. Chiar dacă are doar 23 de ani, tânăra menționează că relația cu domnul viceprimar este una de bun augur, semn că lucrurile funcționează bine în primărie.

Francesca, consilier la primăria Botoșani la 23 de ani
De vineri, 20 noiembrie 2020, Francesca Șoltuzu ocupă funcția de consilier la primăria Botoșani. În ciuda faptului că tânăra are numai 23 de ani, a reușit să obțină un post dorit de mulți absolvenți de Administrație Publică. Totuși, Francesca este susținută de partidul din care face parte, Pro România, care i-a oferit încredere deplină, în ciuda vârstei fragede.

Fiind deja absolventă a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Francesca demonstrează că visează la mai mult decât o slujbă în orașul natal. Tânărul consilier urmează de curând și un program de master privind Literatura Română în Context European, în cadrul aceleiași facultăți. Astfel, Francesca urmează să susțină lucrarea de disertație, conform botosaneanul.ro.

Și pentru că întotdeauna este loc de mai bine, proaspătul consilier frecventează în paralel și masterul Studii Administrative Europene din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București (SNSPA), semn că studiile reprezintă un punct forte pentru Francesca.

Dincolo de situația școlară care o recomandă pe tânără, aceasta recunoaște că are o relație bună cu viceprimarul Liviu Toma. Cei doi se cunosc și colaborează bine în cadrul Primăriei Botoșani. De asemenea, mulțumirile Francescăi se îndreaptă și către partidul din care face parte. Proaspătul consilier recunoaște că se integrează perfect în cadrul Pro România, având în vedere înclinația conducerii către susținerea tinerilor.

Îl cunosc pe dl viceprimar Liviu Toma de mult timp, iar împreună am desfășurat o activitate colaborativă de bun augur. Sunt o fire comunicativă, mă adaptez ușor la schimbări, flexibilă în gândire și dornică de a acumula noi cunoștinte. Doresc să menționez și faptul că, partidul din care fac parte, Pro România, a avut mereu încredere în mine și mi-a oferit sprijin ori de câte ori am avut nevoie. Colectivul este unit, membrii se ajută între ei, iar ceea ce am apreciat cel mai mult este faptul că acest partid susține tinerii și ideile acestora, a declarat tânăra, potrivit botosaneanul.ro.potrivit online-new

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds