Oana Zăvoranu, scandal cu Pepe și Raluca Pastramă!

Se adâncește scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman! După ce Oana Roman a demontat toate acu…zațiile care i se aduc lui Pepe, la Xtra Night Show, bruneta și-a ieșit din nou din minți și a ata…cat-o pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show de la Antena 1, acolo unde a vorbit despre div0rțul lui Pepe de Raluca Pastramă, dar și despre faptul că artistul a fost vi…0lent cu soția sa.

Oana Zăvoranu a primit pe Instagramul său un mesaj din partea unui fan în care acesta îi mărturisește că este de părere că Oana Roman profită de acest subiect legat de div0rț, pentru a mai ieși și ea la TV. Văzând acestea, Oana Zăvoranu a pornit un nou atac la adresa Oanei Roman.

„Umflata asta găsește numai motive să meargă la TV. Acum cu div0rțul anului. Și pe ea o înșeală ăla al ei cu un bărbat” a fost mesajul primit de Oana Zăvoranu, din partea unui internaut.

„Păi bichonul Pepică nu are bani de avocați și pentru el, ea face și voluntariat. Mai ales dacă există cea mai mică șansă să fie liber din nou. Speranța m…oare ultima” a fost și mesajul postat de Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.potrivitdailynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds