Carmen de la Sălciua are un nou partener de cuplu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Cântăreața de manele urmează să facă o surpriză de proporții fanilor ei.

Cu cine se iubește Carmen de la Sălciua

Cine i-a furat inima cântăreței de manele, Carmen de la Sălciua?

Mai este bruneta singură s-au și-a găsit un nou partener de cuplu? Sunt întrebări pe care fanii ei și le pun, iar Carmen pregătește o surpriză de zile mari, informează cancan.ro.

Carmen de la Sălciua este tot mai axată pe carieră în ultima vreme, iar Culiță Sterp, fostul ei soț pare că este dat uitării. Bruneta, împreună cu Karym au pregătit un nou proiect muzical. Cei doi au colaborat pentru o piesă în care apar în ipostaza de iubiți.

„De când e omul pe pământ, muzica a fost un aspect important din viața lui. Trăim vremuri istorice și realizăm în aceste momente mai mult ca niciodată că nu suntem doar carne și oase, avem emoții, sentimente … etc. Și la fel ca doctorii în aceste zile greu încercate venim în ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste acest moment dificil din viața fiecăruia. Muzica vindecă, iar acolo unde nu poate vindeca cel puțin ajută”, a declarat Karym.

Videoclipul a fost filmat pentru lansarea piesei, acum două zile, în Conacul Archia din Deva și la domeniile Martinutzi din Alba Iulia. Karym joacă rolul argatului unei bogătașe care este pasionată de călărie. Și, ca în poveștile de dragoste de la Hollywood, bogătașa se îndrăgostește de fermier. Piesa se numește ”Minim doi”.

Carmen de la Sălciua spune că s-a muncit foarte mult pentru lansarea melodiei.

„Le mulțumesc celor care s-au ocupat de proiectul ăsta frumos și sper să fie încă o colaborare care va fi primită bine de voi cei care ne iubiți! O întreagă echipă a stat în spatele acestei melodii și acum voi decideți dacă merită adusă acolo în vârf! Vă iubim și vă mulțumim”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua este una dintre cântărețele de top de manele, fiind mai mereu pe locul unu pe youtube. Ea fost căsătorită cu Culiță Sterp. Karym s-a remarcat în anul 2017 prin piesa ”Anonim”, alături de Mellina.

Carmen de la Sălciua, iubita lui Alex Bodi

S-a zvonit, la un moment dat, că bruneta ar fi împreună cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, după ce a filmat un clip într-unul dintre bolidurile lui de lux. Un apropiat al lui Carmen a declarat că mașina a fot închiriată de la un prieten comun al acestuia și că cei doi nu se cunosc în realitate.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds