Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să se mute împreună. Cleopatra, pregătită să devină mamă

Cleopatra Stratan și logodnicul său, Edward Sanda, plănuiesc să se mute împreună. Dar, până atunci mai au de așteptat. Faimoasa artistă a explicat și motivul, fanilor, pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să se mute împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari de viitori, mai ales că au devenit și logodnici.

Cei doi vor să se mute împreună, dar nu pot, momentan. Artista a explicat motivul pe rețelele de socializare, informează spynews.ro.

Întrebată de fani pe Instagram de ce nu s-a mutat, încă, împreună cu Edward Sanda, logodnicul său, Cleopatra Stratan a explicat motivul care nu le permite să facă acest pas important acum. Cântăreața a precizat că ea este, deocamdată, elevă în Chișinău și de aceea nu se poate muta la București. Dar, odată cu finalizarea examenelor, este decisă să locuiască pentru toată viața cu Edward Sanda.

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi”, a explicat artista.

Cleopatra Stratan, pregătită să devină mamă
Mai mult, Cleopatra Stratan a dezvăluit că își dorește și copii. Ea a precizat că îi va lăsa să urmeze orice carieră vor dori.

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna”, a adăugat vedeta.

Cleopatra Stratan, logodită la 18 ani
La doar 18 ani, Cleopatra Stratan a spus ”DA!” cererii în căsătorie de către Edward Sanda. Într-un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro, ea a explicat motivul pentru care ”s-a grăbit”.

”Ai declarat recent că Edward este primul și ultimul tău iubit. Ce te face să fii atât de sigură pe relația dintre voi? Care credeți că sunt punctele forte ale relației?

Da! Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”, a explicat artista.

Artista nu se grăbește să devină mamă
Cu toate că își dorește să devină mamă și să se mute împreună cu logodnicul ei, Cleopatra a mai relatat pentru Redacția.ro că nu se grăbește să facă prea curând un copil. Asta pentru că s-a tot vehiculat, în ultima vreme, că este însărcinată.

”Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.

De altfel, tot pentru Redacția.ro, cântăreața a spus că părinții ei văd relația sa cu Edward Sanda drept una firească și frumoasă. ”Tata a văzut relația noastră foarte firescă și frumoasă încă de la început”, a mai completat Cleopatra Stratan.

Încă de mică s-a remarcat Cleopatra Stratan în industria muzicală. Piesa ei despre Ghiță a ajuns la inimile a milioane de oameni.potrivit redactia.ro

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds