CRBL, decizie tranșantă! A plecat cu familia în Spania

Pandemia de coronavirus i-a afectat simțitor pe artiștii români și nu numai. Unii au luat decizii drastice, plecarea în afară pentru o lungă perioadă. Este și cazul lui CRBL. Și-a luat soția și fetița și s-au mutat în Spania.

CRBL s-a mutat în Spania
Pandemia de coronavirus determină pe mulți dintre noi să ia cele mai bune decizii pentru un trai mai bun. Așa se întâmplă acum cu artiștii români și nu numai. Dacă unii dintre ei se reprofilează, alții aleg să plece peste hotare cu familia. Este și cazul lui CRBL care și-a luat soția și fetița lor și au plecat în Spania. Nu au de gând să se întoarcă prea curând în țară. Cei trei au ales Regiunea Valencia.

„Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

CRBL este mulțumit de educația de care dau dovadă spaniolii, spre deosebire de români.

”În ceea ce priveşte educaţia, [în Spania] sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi. I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”, a mai adăugat cântărețul.

CRBL s-a certat cu Oase
CRBL și Oase erau doi cei mai buni prieteni, asta …până să se termine Asia Expres, show, unde ambii au participat și câștigat.

„I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: ‘Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm’. M-am gândit de câteva ori, așa, am zis: . Ce credeți, am propus și am plecat la Asia Express!

Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express. Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubeacă, să empatizeze cu echipa noastră.”, declara CRBL.

Cum se descurcă CRBL în Spania + Ce-l enervează cel mai mult: ”I-aș strânge de gât!” - Cancan.ro

Prietenia lor s-a rupt din cauza banilor

După ce au câștigat Asia Express, fiecare și-a investit banii în propriile proiecte. Mai mult, au primit și oferte de colaborare. Se pare că cei doi urmau să devină coprezentatori la Asia Express sezonul 3, apoi au primit o invitație la emisiunea Nea Marin.  Doarc că CRBL a mai primit o propunere și din partea Kanad, ceea ce a mai schimbat puțin planurile lor.

„Din momentul acesta, s-a schimbat tot. Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: <>. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm„, a mai spus CRBL. Acesta, se pare a fost momentul în care CRBL s-a simțit trădat de prietenul său, Oase.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds