Ce dietă a ținut Gabriela Cristea

A slăbit spectaculos şi nu se opreşte aici! După ce a dat jos aproximativ 25 de kilograme, Gabriela Cristea a pozat în costum de baie. Prezentatoarea TV ţine dietă şi s-a transformat total din punct de vedere fizic!

După două naşteri, după o perioadă mai dificilă şi aglomerată de familie, Gabriela Cristea a decis că este momentul pentru o transformare radicală din punct de vedere fizic. Prezentatoarea a decis să ţină dietă, are un regim alimentar echilibrat. Cu ajutorul lui a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme. Dacă zilele trecute ne miram că poza în pantaloni scurţi, iată că vedeta a avut curajul de a se fotografia acum în cosum de baie.

A dat jos 25 de kilograme, e schimbată şi parcă radiază. Gabriela Cristea a îmbrăcat costumul de baie şi a surprins.

A dat jos 25 de kilograme, e schimbată şi parcă radiază. Gabriela Cristea a îmbrăcat costumul de baie şi a suprins. A urcat poza pe Facebook alături de un mesaj: „Mai am un drum lung de parcurs până la formă fizică pe care mi-o doresc dar…cu paşi mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul. #bygabrielacristea”. Se pare că vedeta nu se opreşte aici, acum ceva vreme a spus că până în toamnă speră să cântărească 50 de kilograme.

În următoarea perioadă, vedeta se va apuca şi de sport: „Încă nu fac sport, dar în două săptămâni sper să mă mobilizez”

„După naşteri, m-am îngrăşat serios, aşa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să ţin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit şi în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea ştie cum trebuie săîmi împart mesele şi este şi extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după şi cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds