Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 30-6 decembrie 2020. Zodiile norocoase de Sfântul Nicolae

Berbec
Berbecii au un început de săptămână grozav sub aspectul informațiilor, își pun întrebări, caută tot felul de date sau vorbesc cu specialiști. Miercuri și joi sunt mai conservatori și doresc să își educe o abilitate pe care o vor practica în a doua jumătate a săptămânii, chiar și în weekend.

Taur
Pentru tauri săptămână aduce interes financiar, trebuie să fie adaptabili pentru a găsi noi soluții financiare. Miercuri și joi vorbim de tot felul de acte iar în weekend au mai mult de lucru în casă și pot avea realizări materiale.

Gemeni
Pentru gemeni săptămâna începe cu intuiție și își dau seama ce au de făcut. Miercuri și joi sunt mai practici, este important pentru ei să nu piardă sau măcar să păstreze ceea ce au acum. Posibile călătorii sau vizite în weekend.

Rac
Racii încep săptămâna cu multe informații. Unii se gândesc la o călătorie iar alții se gândesc la afaceri. Miercuri și joi sunt centrați pe nevoile lor personale, iar în weekend nevoile lor primează.

Leu
Săptămâna viitoare îi aduce pe lei în contact cu prietenii. Miercuri și joi sunt discreți în fața rudelor iar în weekend își fac tot felul de plăceri.

Fecioară
Pentru Fecioare săptămâna începe cu aspecte bune în zona carierei, miercuri și joi au nevoie de informații în plus și poate au nevoie să se consulte cu prietenii. Pe finalul de săptămână au de lucru în folosul altora.

Balanță
Balanțele se gândesc la călătorie ori la viitorul lor, în tot cazul lucrurile merg departe. Miercuri și joi balanțele sunt foarte practice și pot lua decizii importante pentru finalul de săptămână dar le prinde bine să se deconecteze.

Scorpion
Pentru scorpioni gândul este la bani, luni și marți e foarte important cu cine colaborează. Aspectele juridice sau contabile sunt luate în calcul miercuri și joi, în weekend au lucruri mari de făcut poate mai mult pentru familie.

Săgetător
Pentru săgetător săptămâna începe sub puternice aspect relaționale și poate stabilesc dacă merg alături de o persoană sau nu. Miercuri și joi se stabilesc niște acorduri iar în weekend călătoresc sau primesc musafiri.

Capricorn
Capricornii au o săptămână cu aspect în zona muncii. Și la ei lucrurile se schimbă la locul de muncă. În weekend fac economie sau primesc un cadou.

Vărsător
Pentru vărsători săptămâna începe lejer, vin cu idei noi la locul de muncă, muncesc mult dar mai organizat miercuri și joi. Au și rezultate bune financiare, în weekend petrec alături de partener.

Pești
Aspectele sunt foarte bune și pentru pești. Săptămâna începe concentrat pe destinul lor și unii poate chiar sunt pregătiți să facă un viraj. Se gândesc foarte mult luni și marți la viața lor, miercuri și joi sunt foarte bine conectați la inimă lor iar în weekend lucrează la ce și-au propus să facă.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds