Speak și Ștefania au sărbătorit un an de la logodna lor! Ștefania: ”Am avut cele mai mari emoții din lume”

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai apreciate cupluri de artiști din România și-au sărbătorit un an de la logodnă la evenimentul organizat de Radio Zu.

Speak și Ștefania au sărbătorit un an de la logodna lor
Speak și Ștefania au pregătit un moment emoționant la evenimentul organizat de Radio Zu, respectiv Marea Unire Zu. Cei doi au fost invitați să ia parte la cel mai mare concert din pandemie organizat de Radio ZU și Antena 1, și au reușit să-și sărbătorească și unirea dintre ei.

”Am avut cele mai mari emoții din lume!”, a spus Ștefania.

Momentul special pe care l-au pregătit Speak și Ștefania va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie începând cu 23:15, imediat după show-ul „Chefi la cuțite”, pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

Pe lângă Speak și Ștefania, vor urca pe scenă și artiști precum The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Loredana, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, potrivit cioa.ro.

Speak și Ștefania s-au logodit în Taiwan, la mii de kilometri de casă
Speak și Ștefania au pornit în aventura vieții lor, la ”Asia Ezpress”, neașteptându-se la ce aveau să-i aștepte, recunoscând faptul că acum sunt mult mai apropiați, după ce au trecut prin momente critice. Speak a dezvăluit faptul că relația dintre el și Ștefania s-a consolidat, iar acum este mai puternică ca niciodată, după o experiență atât de intensă precum cea trăită în sezonul 3 din Asia Express.

Cei doi artiști au trăit momente critice și pline de suspans în Filipine și Taiwan, însă acel lucru pare că i-a făcut să se apropie și mai mult, iar acum sunt de nedespărțit. Speak a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Ștefania în căsătorie chiar în timpul unei probe din Taiwan.

Competiția a fost ca un test pentru relația lor, iar Speak și-a dat seama că Ștefania este femeia lângă care vrea să râmănă toată viața.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.potrivitredactia.ro
>

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds