Vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est. Infectat cu COVID-19, a fost la Terapie Intensivă: ”Perioada critică a trecut”

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19. Mihai a fost internat câteva zile la

Terapie Intensivă și familia, prietenii și fanii s-au temut pentru viața lui. Din fericire, astăzi vin vești bune de la spital și se pare că Mihai Budeanu este pe calea cea bună.

Laurențiu Duță și Viorel, colegii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est au postat pe pagina oficială a trupei un mesaj în care le-au

dat fanilor vestea cea bună. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

‘Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva.

Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏’, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la

Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă,

deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia’, a declarat atunci un medic de la Spitalul din Mangalia, potrivit Focus Press.

3 Sud Est, prima reacție după ce Mihai Budeanu a fost depistat pozitiv pentru COVID-19

Trupa 3 Sud Est a postat un mesaj legat de colegul lor la scurt timp după ce acesta a fost testat pozitiv și transportat de urgență la spital.

‘Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede.

Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.’, au scris atunci băieții de la 3 Sud Est! scrie viva.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds