Dezvăluiri noi în cazul fetei arse din Giurgiu! ADN-ul său nu corespunde cu cel al tinerei d1spărute din Capitală!

Ies la iveală noi detalii în cazul cr1..mei care a îngrozit toată România. După ce mai multe piste arătau faptul că Simona, fata dis…părută din Capitală, este victima din Giurgiu, acum testele au arătat că acest lucru nu e adevărat, potrivit Antena 3.

O cr1…mă de-a dreptul șocantă a avut loc în urmă cu doar câteva zile în localitatea Ghimpați din Giurgiu, atunci când o fată cu vârsta între 20-30 de ani a fost găsită incendiată pe un câmp din apropiere de niște localnici!

Anchetatorii cercetează în aceste momente pentru a se afla cine este tânăra, deoarece momentan nu i-a fost descoperită identitatea, dar nici nu au dat de urma celui care a comis fapta oribilă!

În acest caz a început un proces lung prin care anche..tatorii încercă să afle cine este femeia având la bază toate persoanele de secsx feminin dis…părute în ultima vreme.

Astfel, una dintre persoanele care semăna cel mai mic cu fata arsă în Giurgiu, în urma potretului robot, era o tânără din București care a dis…părut de mai multe zile și de care familia nu mai știe nimic.

În urmă cu puțin timp ADN-ul fetei găsite dezb…răcată și incendiată pe o suprafață de peste 90 % din corp a fost comparat cu ADN-ul Simonei, însă potrivit Antena 3, rezultatul a arătat că nu fata din București este persoana incendiată pe câmpul din localitatea Ghimpați!

Victima a fost găsită fără suflare într-o valiză!

În urmă cu doar câteva zile mai mulți locuitori din localitatea Ghimpați județul Giurgiu au văzut foc aprins pe câmp și s-au gândit că e vorba despre un incendiu de vegetație.

Atunci aceștia au chemat pompierii, iar ajunși la fața locului au găsit o valiză arzând, iar în interiorul aceseia tru..pul unei femei.

Potrivit medicilor legiști, vic…tima era moartă cu două ore înainte de a fi arsă, iar cauza dec..eseului a fost reprezentată de o hem..oragie. Aceasta avea plăgi la nivelul capului, rezultate în urma l0vi..rii cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds