De ce s-au despart1t, de fapt, Pepe si Raluca Pastrama.

Pepe si Raluca se despart dupa 8 ani de casnicie. Anuntul a fost facut chiar de artist pe canalul sau de YouTube.

“Vreau sa fac un anunt important. Eu alaturi de Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei.

In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si dupa multe incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu, si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa existe acele tensiuni.

Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa ne crestem frumos copiii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor si pentru fericirea copiilor nostri. Cel mai greu ne-a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza.

Fiind de comun acord, pentru ca asa a trebuit sa fie, vom merge la notar si nu exista niciun fel de proces, litigii sau alte speculatii. Din punctul meu de vedere, nu exista un motiv major, un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem sa facem? Am incercat, am facut tot posibilul, daca nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicam bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt in fiecare zi la gradinita, dorm si cu mine, dorm si cu Raluca”, a spus Pepe in videoclip.

Motivul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama
Potrivit cancan, in urma cu circa doi ani, in familia lui Pepe ar fi existat un episod controversat, in care s-ar fi implicat si mama lui Pepe. Alaturi de fiul ei, ar fi pus totul pe seama Ralucai. Iar, de atunci, relatiile dintre nora si soacra nu ar mai fi fost niciodata la fel. Si, implicit, nici cele dintre Raluca si Pepe.

Timpul a trecut, dar se pare ca problemele au ramas. La un moment dat, Pepe ar fi calcat stramb intr-un moment de slabiciune si si-ar fi inselat soti . Se pare ca Raluca nu a putut trece peste acest incident. De atunci, tensiunile din cuplu s-ar fi amplificat si au dus la iminentul div0rt.

Mai mult decat atat, se pare ca un cuvant greu de spus in despartirea celor doi ar fi avut si familia artistului.potrivit fabricatinromania

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds