PE CINE A IUBIT ANDRA ÎNAINTE SĂ ÎL CUNOASCĂ PE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: „NU AM CĂLCAT STRÂMB NICIODATĂ”

În afară de căsnicia cu prezentatorul ProTV Cătălin Măruță, Andra nu a avut multe relații. De curând, artista a dezvăluit într-un interviu pe cine a iubit înainte să se mărite.

Vedeta spune că timiditatea nu i-a permis prea mult să experimenteze atunci când era doar o adolescentă.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin.

Eu în schimb nu suportam iubiții surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubește cumnatul meu”, a spus artista.

De ce s-au despărț1t

În trecut Andra a avut o relație cu Dragoș, un fost component al trupei Groove. Cei doi s-au despărț1t după doi ani și jumătate, chiar înainte de plecarea Andrei la Cerbul de Aur, unde a luat premiul al doilea la secțiunea Interpretare.

Un apropiat al cuplului povestea atunci că niciunul dntre ei nu a înșe..lat, dar că pur și simplu nu a mai mers. Se pare, totuși, că Andra l-a iubit mult pe Dragoș și a insistat ca relația lor să continue.

În ciuda tuturor eforturilor ei, cei doi au hotărât să nu se mai vadă niciodată și nici măcar să nu-și mai vorbească la telefon. „Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţ1m şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, spunea Dragoș atunci. scrie.infamilie.tv

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds