Cum arată fosta vilă a lui Irinel Columbeanu după ce a luat foc: ”Nu am nimic de comentat”

Vila cu 15 camere, piscină, ponton şi plină de opere de artă, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Bălaşa, fusese pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Irinel Columbeanu este urmărit de ghinion, se pare că vila din Izvorani a luat foc. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri.

Au trecut 24 de ore de când focul a izbucnit şi vila a continuat să ardă. Ba mai mult, Acoperișul s-a prăbușit cu totul, iar întreaga construcție de 4 milioane de euro a fost distrusă.

Vila a devenit o ruină după un incendiu puternic pe care pompierii s-au chinuit ore întregi să-l stingă. Recent, casa cu 15 camere,

piscină, ponton şi plină de opere de artă, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Bălaşa, fusese pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Autoritățile nu au reușit să afle de la ce a izbucnit focul. Cert este că a pornit de la subsol şi a mistuit totul. Fostul om de afaceri când a auzit vestea tragică a declarat că nu are nimic de comentat. Dacă în trecut Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Azi, îl regăsim într-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina şi conduce o maşină cumpărată la mâna a doua.

“Da, nu mai am nimic de comentat”, a spus fostul afacerist.

 

Irinel Columbeanu și-a trimis fiica la mama ei, în America

După ce fostul afacerist a pierdut toate afacerile și vila în care locuia, a decis să-și trimită fiica la mama ei, în America. În prezent, Monica Gabor locuieşte într-o vilă din Malibu împreună cu noul ei soţ,

un om de afaceri chinez. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este profesoară de engleză la o şcoală din cartierul exclusivist Beverly Hills. scrie wowbiz.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds