Cum a pierdut Irinel Columbeanu TOATĂ AVEREA

Irinel Columbeanu s-a luat la “roast” la iUmor. Fostul milionar a făcut show la Antena 1. Nu a făcut mișto de jurați, așa cum era de așteptat, ci de el, mai exact de cum e să fii sărac.

Jurații au fost luați prin surprindere de apariția lui Irinel Columbeanu în platoul emisiunii. Delia a mărturisit că nu s-ar fi gândit niciodată că fostul soț al Monicăi Columbeanu va ajunge în această ipostază: “Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor”.

Irinel Columbeanu s-a luat la “roast” la iUmor
Cândva milionar, acum om de rând. Așa s-ar putea descrie situația lui Irinel Columbeanu. Ajuns la vârsta de 63 de ani, acesta și-a luat adio de la celebra vilă din Izvorani, de la mașinile de lux și trăiește modest. A venit la iUmor să facă haz de necaz de situația lui. Cheloo, Bendeac și Delia au fost mai mult decât încântați să-l vadă pe scena iUmor.

Irinel Columbeanu a dezvăluit și motivul pentru care a venit la iUmor, apoi a povestit cum este viața unui milionar sărăcit:

“Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele!”, a spus la început Irinel Columbeanu.

“În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu.

Replicile sale nu au fost însă pe placul tuturor. Șerban Copoț a avut o replică acidă: “Zici că suntem la priveghiul unui fost milionar”.

Numele lui Irinel Columbeanu a fost o lungă perioadă de timp pe primele pagini ale publicațiilor mondene. A avut o relație controversată cu Monica Columbeanu, mai mică cu 30 de ani decât el. Cei doi au împreună o fetiță, care locuiește în prezent în America, cu mama ei.

În timp ce Monica Gabor și-a găsit tot un milionar și duce o viață de vis în SUA, pentru Irinel Columbeanu lucrurile nu stau chiar bine. Puțini știu însă cum a rămas fără avere. În 2007, a avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, iar acum locuiește într-un apartament modest cu două camere și conduce o mașină second hand.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu toată averea? Problemele au început să apară tot în 2007, atunci când a luat de la o bancă un credit în valoare de 5 milioane şi jumătate de euro, garantând cu bunurile personale. Ratele l-au copleșit, astfel că banca la executat silit.

Deși avea o avere impresionantă, Irinel Columbeanu și-a dorit mai mult și a decis să intre pe piața construcțiilor cu un produs nou – columbeanit, un altfel de ciment, care ar fi trebuit să revoluționeze acest demeniu.

„Se întărește rapid, deci timpul de construcție va fi mai scurt, poate fi turnat la temperaturi mici, așa încât se va putea lucra și iarnă. Poate fi amestecat cu polistiren, deci devine termoizolant, nu mai trebuie să termoizolezi cu cinci straturi. Gândiți-va câte oportunități”, spunea Irinel la acea vreme, într-o conferință de presă specială.

A investit atunci o sumă mare în achiziționrea unei fabrici la Târgu Cărbunești, însă investiția nu s-a dovedit a fi una profitabilă. Suma datorată băncii ajunsese la 3 milioane de euro. Criza financiară l-a lovit puternic, iar în 2012 s-a întocmit primul dosar de executare silită împotriva firmei afaceristului (care a și intrat în insolvență) și implicit asupra acestuia.potrivit dailynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds