Monica Pop, revoltata: “Cate victime a facut acest act? Cum e posibil?”

Monica Pop, managerul , managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, sustine ca autoritatile sunt responsabile pentru ca romanii s-au infectat de la mastile neconforme.

“ACHIZITIA DE MASTI NECONFORME= =ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR!! CLAR, NU??!!

RASPUNDERE, AMENZI? DNA?! NIMIC !!!

CINE PLATESTE PENTRU ROMANII ( POATE MII) CONTAMINATI, VICTIMELE MASTILOR PROASTE?! MAI SINT SI PLATITE DUBLU DE ROMANI?!

DA, S-A RECUNOSCUT CA AU FOST NECONFORME! SI?! NU E NIMENI VINOVAT?!! SE DORESTE

MUSAMALIZAREA ACESTUI ACT, INDUBITABIL RESPONSABIL DE MII DE INFECTARI?! TOT OAMENII SINT VINOVATI ?! TOT ACUZATI MEREU ! CEI CARE AU ACHIZITIONAT

MASTILE NECONFORME, PURTATE INUTIL, NU??!!
NIMENI??!!

Romanii au platit de 2 ori mastile : o data din bugetul tarii, deci din banii lor, (nostri)apoi cind le cumpara, cu banii lor.

S-a recunoscut ca o parte ( multe de tot)din mastile achizitionate de statul roman sint( au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au imbolnavit multi din cei neprotejati de ele desi ei le-au au purtat corect si au avut toata bunavointa! Tot oamenii sint vinovati si pentru asta?! Dl min. al economiei , intrebat de media, recunoaste lipsa de conformitate a unor masti si raspunde ca vor fi inscriptionate ca obiecte care ” acopera nasul si gura”, !!!!! Nu creeeed!

Pe strada – numai oameni cu masca, nu am vazut nici macar unul fara! Citi din ei le poarta pe cele neconforme ( luate din banutii proprii, si asa atit de putini in pandemie)???!!! Cite victime a facut acest ACT ???!!! CUM E POSIBIL.??!! UITE CA E! IN VAZUL LUMII! .DAR… TACEREEE! CA…E DE AUR!

NIMIC! NICI OAMENII, NICI MEDICII, NIMENI DIN CEI CARE PLEDEAZA PT PURTAREA MASTII ( F. F CORECT, DE ALTFEL)! DESI AU AUZIT SI EI SI STIU CA AU FOST MULTI

INFECTATI PT CA AU PURTAT MASTI CARE NU FAC PROTECTIE CORECTA, NU AU SPUS NIMIC!!! DESI STIE ORICINE CA E UNUL DIN MOTIVELE NR MARE DE INFECTATI”, este mesajul postat de Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds