Alexia Eram, criză de gelozie în public! Cum a reacționat fiica Andreei Esca după ce a văzut cum o „bunăciune” se bagă în seamă cu Mario Fresh: „Ești drăguț, ăăă?”

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de mai bine de patru ani și își fac mereu planuri pentru o viață întreagă împreună. Logodnă… nuntă… copii… însă, ca în orice relație de amoroasă există și mici discuții aprinse! În cadrul unui interviu oferit recent, cântărețul a povestit una dintre crizele de gelozie pe care i le-a făcut iubita lui.

Mario Fresh a spus că Alexia Eram este o iubită geloasă
Mario Fresh a fost invitat alături de viitoarea lui mireasă într-un platou de televiziune, unde au vorbit despre relația lor. În timpul declarațiilor, îndrăgitul artist a adus în discuție faptul că iubita lui este foarte geloasă și îi face destul de des crize de gelozie.

“Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăgut și vine să facem o poză, ea imediat reacțioează. Zice: «Nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ăăă?»”, a povestit cântăreț în cadrul unei emisiuni TV.

“Locuim aproape împreună, ori mai vine ea la mine, ori mă mai duc eu la el. Dar am stat împreună și șase luni, am experimentat, a fost bine. Aveam polemici cu curățenia, el e mai casnic, dar eu sunt foarte organizată cu programul meu”, a declarat fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost invitații lui Cătălin Măruță în cadrul rubricii “Spuneți tot sau vă ia gura foc” și au dezvăluit câteva detalii “picante” din povestea lor de dragoste. Întrebați de prezentator dacă locuiesc împreună, frumoasa vedetă a negat și subliniat că iubitul ei este cel care nu își dorește să treacă la următorul nivel al relației. Puteți urmări interviul complet imediat ce veți da play la clipul de mai jos.

Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh
În cadrul interviului diferit… Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei! Vă dăm câteva indicii: vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds