Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Fecioarele, probleme în dragoste, Balanțele dau lovitura în carieră

Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru se învârte în jurul unei eclipse parțiale de lună. Acest fenomen vine la pachet cu probleme extreme pentru trei zodii. Atenție! Din punct de vedere sentimental, unii dintre nativi vor avea mari probleme.

BERBEC – Progresiile solare anunța apropierea Soarelui de Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Cum pe 30 noiembrie avem Eclipsa Parțială de Lună, veți vedea impactul astral asupra zodiacului, căci afectează toate, mai ales afectiv și emoțional(dragoste).

TAUR – Cum vă spuneam și vă avertizam de multă vreme de intrarea lui Lilith – Luna Neagră în Taur, uitați acum ce impact nedorit a avut asupra țării(în Taur era deja Uranus, patronul Vărsătorului-zodia țării). Cum urmează și Eclipsa de Lună, urmează o serie de multe alte întâmplări. Sentimental vom fi cu toții afectați.

Ce spune horoscopul pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 prezentat de Mariana Cojocaru

GEMENI

Când vorbim de sănătate, Luna Neagră, alias Lilith este cea care o afectează. Cum va fi și Eclipsă de Lună pe 30 noiembrie, gemenii vor fi și ei puși la grele încercări. Dragostea e cu mari probleme, iar cariera vrea cinste, onoare.

RAC

Eclipsa Parțială de Lună vă vizează în mod direct, doar sunteți guvernați de Lună. Dacă ați parcurs acest Horoscop, probabil știți deja de dezastrele care s-au produs la finalul acestui an, cu al treilea val al Eclipselor.

LEU

Dragostea afectează acum sănătatea și invers. Eclipsa de Lună din 30 noiembrie cere claritate în viața socială pentru a nu fi așa. Nu putem rămâne indiferenți la tot ce se întâmplă în viețile noastre.

FECIOARĂ

Cum dragostea și sănătatea sunt puse la grele încercări. Mulți se întreabă care este sursa nefericirii și a afecțiunilor adunate. Lilith din Taur cu Uranus și Eclipsa de Lună vă dau un răspuns: trăim într-o societate politică bolnavă

BALANȚĂ

Cariera cere metode cinstite de evoluție, căci Eclipsele de pe Axa Gemeni-Săgetător nu iartă. Și nici apropierea lui Lilith de Uranus Retrograd în Taur. Au scos la lumină și vor mai scoate nereguli grave, care afectează întreaga lume.

SCORPION

Eclipsa de Lună ne afectează cariera, dragostea, sănătatea. Cuplul Capricorn-scorpion va fi în special afectat, însă toate zodiile vor avea de suferit pe plan Emoțional-afectiv.

SĂGETĂTOR

Eclipsa Parțială de Lună din 30 noimbrie este direct legată de zodia voastră. Vă spuneam și de aspectul 2Malefic Kisses(Scorpion-Săgetător), dar și de apropierea lui Lilith de Uranus Retrograd. Sănătatea afectată. În dragoste certuri, separări,etc.

CAPRICORN

Schimbări anunță cariera, patimi se anunță în dragoste și sănătate. Eclipsa de Lună vine cu deznodăminte. Scoate la lumină secrete din sfera socio-politică, care nu pot fi trecute cu vederea, pentru că pot produce și alte victime.

VĂRSĂTOR

Apropierea Lunii Negre de Uranus Retrograd în Taur, dar și Eclipsa de Lună a afectat întreaga suflare moldovenească și românească.

PEȘTI

Pentru a înțelege cum influențează aspectele perioadei întreg zodiacul, inclusiv pe voi, vă rog să ascultați acest Horoscop care acționează pe extreme și nu are o medie.