BIANCA DRĂGUȘANU ÎȘI PREGĂTEȘTE NUNTA? GESTUL FOSTEI SOȚII A LUI ALEX BODI A STÂRNIT CURIOZITATEA MULTORA

“Bianca Drăgușanu își pregătește nunta?” – este întrebarea pe care au avut-o mulți în gând după ce au văzut perechea de verighete pe care creatoarea de modă a împărtășit-o.

Misterioasă, fosta soție a lui Alex Bodi nu a scris niciun mesaj atunci când a publicat imaginea care a stârnit curiozitatea multora.

Bianca Drăgușanu, ești pregătită să îmbraci din nou rochia de mireasă?

Până la 38 de ani, fosta prezentatoare a trecut prin două divorțuri dificile, iar povestea de dragoste trăită alături de Alex Bodi a purtat-o atât pe cele mai înalte culmi, cât și prin cele mai traumatizante experiențe.

În urmă cu câteva ore bune, Bianca Drăgușanu a distribuit pe Instagram Stories o imagine în care apar două verighete din aur alb cu diamante.

După cum puteți vedea în poza din dreapta colajului, numele ei a fost etichetat de oficialii magazinului de bijuterii de lux, iar unii dintre

fanii care i-au văzut postarea se întreabă dacă este pregătită să îmbrace din nou rochia albă de mireasă, iar mirele ei va fi Alex Bodi.

În prezent, milionarul din Mediaș se află în arest preventiv și, înainte să fie acuzat în dosarul de proxenetism, el și-a asumat relația cu afacerista Daria Radionova.

În urmă cu câteva zile, ea a părăsit Bucureștiul și s-a întors în Londra, unde deține două afaceri și pe care și le-a deschis după ce Marea Britanie a ieșit din carantina generală.

Bianca Drăgușanu a distribuit ieri imaginea cu verighetele, iar unii dintre fanii ei sunt de părere că fosta prezentatoare s-ar pregăti să își facă nunta. Întrebarea multora dintre cei care i-au văzut postarea este: “Mirele ei va fi Alex Bodi?” © Facebook / Instagram Stories

 

Totuși, unele persoane vorbesc despre o posibilă împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai ales că diva

petrece timp prețios în compania Selenei, fiica pe care fostul soț o are cu Iulia Sălăgean. În plus, cele două femei care s-au iubit cu afaceristul se vizitează des.

Bianca Drăgușanu a trecut prin două div0rțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013,

iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au div0rţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018,

vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a div0rțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020.

Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.RO;

imaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș. scrie cancan.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds