Iohannis îndeamnă românii să meargă la vot: ”Să nu păţim ca în decembrie 2016, când printr-o prezenţă scăzută, a câştigat PSD-ul şi a urmat coşmarul”

Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat, joi, românii să meargă la vot. El le-a amintit că, printr-o prezenţă scăzută la alegerile din 2016, PSD a câştigat alegerile şi „a urmat coşmarul de ani de zile în care PSD-ul şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice”.

„Despre campania electorală, este ușor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje. Toate partidele prezintă sontaje. Într-un fel e bine, cam în toate sondajele câștigător este dat Partodul Național Liberal. Și eu îmi doresc să câștige Partidul Național Liberal, dar, dragi români, alegerile nu se câștigă în songaje. Alegerile se câștigă la urne, se câștigă prin vot, așa că vă rog să mergeți și să votați. Este extrem de important!

Ați fost alături de mine în 2019, în primăvară la referednum și am reușit să oprin ciopârțirea legilor justiției, ați fost alături de mine la alegerile prezidențiale și dragi români, mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD-ul și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, de justiție și de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim, în consecință vă rog să mergeți la vot. Alegerile se câștigă prin vot. Votați echipa cu care vom reconstrui România și votați pentru România Normală”, a declarat șeful statului, în cursul zilei de joi, după vizita la centrul de vaccinare anti-COVID de la Romexpo.

”Abia aștept să refacem tot ce a fost lăsat mai încet, să repornim economia și să reajungem la normalitate. Este ușor de observat că, în ultimele zile, auzim despre sondaje. Toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel, este bine. Cam în toate sondajele este dat câștigător PNL, ceea ce este un lucru bun. Și eu îmi doresc să câștige PNL. Alegerile nu se câștigă în sondaje, ci la urne, prin vot. Așadar, vă rog să mergeți și să votați. Este extrem, extrem de important”, a mai spus președintele României.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds