EXCLUSIV! Elena Ionescu, despre relația cu fostul soț: „Am reușit să trecem peste toate discuțiile”

Câștigătoarea concursului „Survivor România” a acceptat să vorbească în exclusivitate cu Redactia.ro despre viața de mămică, relația cu fostul soț, dar și despre participarea în cadrul proiectului „Mămici cu pitici”. Iată ce ne-a povestit!

Elena Ionescu despre relația cu fostul soț: „Avem o relație normală”
Suntem în plină pandemie de coronavirus. Cum a fost perioada asta pentru ține, te-a afectat? (emoțional, financiar)

A fost o perioada bună în care deși am fost foarte activă și am alergat foarte mult, m-a ferit D-zeu de acest virus! Financiar a fost cel mai bun an, șțiți și voi, Survivor România mi-a schimbat viață și mentalitatea asupra ei! Sunt un om fericit în prezent!

Cum te-ai descurcat în toată această perioadă cu fiul tău? Ai avut ajutor?

Am avut norocul să mă întorc din junglă și să întru în proiectul Mămici de pitici cu lipici, unde filmez non stop alături de băiețelul meu Răzvan! Mă mai ajută părinții atunci când este nevoie! Am mare noroc cu ei!

Fostul partener de viață s-a implicat în ceea ce-l privește pe fiul vostru? Care mai e relația dintre voi?

Se implică, ne înțelegem bine, avem o relație normală, civilizată! Am reușit să trecem peste toate discuțiile, să le depășim și să rămânem în relații amiabile!

Elena Ionescu: „Există multe persoane care mă fac să zâmbesc”
Există cineva special în viața ta?

Există multe persoane care mă fac să zâmbesc și de care mă bucur că sunt alături de mine:)

Spuneai că vrei să găseșți o casă „altfel” pentru ține și fiul tău. Ai reușit să găsești acel cămin?

Da! Mi-a luat un apartament cu 4 camere în Bucureșți! În ianuarie mă voi mută la casă mea, așa cum mi-am dorit! Un vis la care am muncit mult, devenit realitate, pentru mine și Razvanel!

Cum reușeșți să-ți păstrezi o aură atât de pozitivă într-o lume puțîn cam agitată?

După ce am trecut prin toată perioada Survivor, am realizat cât de importantă e viață, copilul meu, familia, oamenii dragi! Mă bucur de ei în fiecare zi, sunt de fel un om pozitiv și mereu caut să văd la oameni aspectele frumoase!

Cum ai decis să participi la emisiunea „Mămici cu lipici pentru pitici”?

Am primit oferta după ce m-am întors din junglă la 3 luni și a venit mănușă pentru mine și dorul meu de Razvanel! Simțeam nevoia să petrec cât mai mult timp cu el și D-zeu mi-a dat acest proiect unde mă bucur de el aproape tot timpul!

Ce urmează pe plan profesional pentru ține?

Muzică și televiziune în continuare! Am scos o piesă nouă ce se cheamă „Bate inima” chiar acum câteva zile! Sper să ajungă la sufletul tuturor pentru că am făcut-o cu drag și energie pozitivă! potrivitredactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds