Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Artista a spus adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Soția lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit recent, despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit în presă că cei doi ar fi în prag de div0rț. Astfel, Lavinia a clarificat lucrurile!

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Artista a spus adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr. În urmă cu câteva săptămâni, în presă se zvonea că cei doi ar fi în prag de divorț, după ce artista a fost surprinsă fără verigheta. Astfel, vedeta a decis să să spună adevărul despre relația pe care o are în prezent cu Bănică Jr. Lavinia a infirmat zvonul, conform căruia ea și Ștefan ar avea probleme în căsnicie și ar div0rța. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunța fanii că ea cu Bănică se înțeleg foarte bine. ”Si iata cum se vuieste că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e gradina!”, a fost reacţia Lavinei pe pagina sa de Instagram.

Totodată, Lavinia a declarat că relația ei cu tatăl copilului este foarte bună și își cresc împreună băiețelul de numai un an.”E bine. E o perioadă frumoasă pentru noi. Nu ştiu ce ar fi fost cu noi dacă ne-ar fi prins perioada asta (n.red. pandemia) fără cel mic. Aşa ne-am petrecut timpul cu el. Alexandru cântă la pian cu tati”, a povestit Lavinia. Ba mai mult, artista a declarat într-o emisiune că va avea un proiect împreună cu soțul său.

Povestea de dragoste dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria în urmă cu câțiva ani. De-a lungul timpului, s-au vehiculat multe informații despre relația lor, dar cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Potrivit unor surse, se pare că dragostea lor a început pe vremea când Ștefan Bănică prezenta emisiunea “Dansez pentru tine”, atunci când Lavinia a participat alături de Decebal Negoiță în 2011. Tot în același an, artista a fost surprinsă în scara blocului unde cântărețul are un apartament.

La acea vremea, Bănică Jr. era căsătorit cu prezentatoarea Tv, Andreea Marin, iar după ce s-a aflat că cei doi ar avea o relație, artistul a declarat că nu are nicio legătură cu Lavinia Pârva. După ce a divo=0rțat de Andreea Marin, Ștefan a confirmat relația cu artista, cu care ulterior, s-a căsătorit și și-a întemeiet o familie. În prezent, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva își cresc fiul de numai un an, Alexandru, de care artistul este extrem de atașat. De asemenea, cei trei copii ai artistului, pe care îi are cu trei femei diferite, au o legătură specială între ei.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds