Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit. De ce a insistat să divorțeze cât mai repede

Div0rțul dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate la iveală informații șocante. Deși separarea oficială dintre cei doi se va produce curând, un nou detaliu a ieșit la iveală. S-a aflat motivul pentru care Raluca a insistat să div0rțeze cât mai repede.

Planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului iubit

Apar noi detalii în div0rțul momentului. Mai multe surse au dezvăluit pentru playtech.ro de ce a vrut să divorțeze cât mai repede Raluca Pastramă de noul ei iubit. Aparent, Pepe a aflat din timp ce îi pregătește soția, având în vedere că bruneta a fost mai hotărâtă ca nciiodată să pună punct relației cu Pepe.

Însă, în spatele deciziei de a div0rța, se pare că se află chiar actualul iubit al Ralucăi, alături de care a petrecut, în urmă cu câteva săptămâni, un weekend minunat la munte. Familia Pascu confirmă faptul că Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită până peste cap de noul iubit și are planuri serioase cu acesta.

Deși este în plin div0rț cu artistul Pepe, relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit avansează într-un mod uimitor. Cel care a cucerit-o pe brunetă are intenții dintre cele mai serioase. Însă, Raluca mai are de rezolvat o singură problemă și anume să grăbească div0rțul cu Pepe.

El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au declarat anumite surse pentru playtech.ro.

Astfel, planul secret al Ralucăi Pastramă și al noului ei iubit a fost descoperit de Pepe. Artistul este mai hotărât ca niciodată să amâne procesul cât poate de mult, deși nu arată acest lucru.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds