Horoscop Urania pentru săptămâna 5-11 decembrie 2020. Perioadă benefică pentru finanțe și afaceri

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 5-11 decembrie 2020 vine cu evenimente importante pentru toate zodiile. Este un interval astrologic fără evenimente astrologice remarcabile, dar nu lipsit de întâmplări. 

Cunoscutul astrolog de la libertatea.ro a consultat astrele pentru fiecare zodie în parte și a aflat care sunt nativii care au probleme de sănătate, dar și cine sunt aceia care trebuie să se implice mai mult în viața de familia perioada aceasta.

Totodată, Urania ne mai anunță și cine sunt semnele zodiacale care au șanse foarte mari să se îmbogățească. Află și tu în cele ce urmează care sunt previziunile detaliate pentru toți nativii.

Horoscop Urania pentru săptămâna 5-11 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Uită de probleme și necazuri și gândește-te mai mult la starea interioară. Oboseala și stresul ar putea provoca unele neplăceri și certuri în relația de cuplu. Îți e tot mai greu să-ți înțelegi partenerul de viață. Nu este o săptămână bună pentru investiții și chestiuni de ordin profesional.

Taur

La începutul săptămânii te concentrezi pe activitățile casnice, dar și pe micile plăceri care îți umplu inima de bucurie, un film sau o carte bună. Spre finalul intervalului munca ajunge pe primul plan, ai grijă la micile dispute cu colegii de serviciu.

Gemeni

Instabilitate și îndoială legat de planurile de viitor, în timp ce acasă faci lucrurile fără prea multă tragere de inimă. Rupe-te de rutina zilnică și alege acele activități care te scot din zona de confort. Cei singuri s-ar putea juca cu dragostea. Nervozitate și stare de agitație pe partea de sănătate.

Rac

Stai bine la capitolul bani și s-ar putea să primești chiar o compensație. Nevoia de informare și pregătire profesională este tot mai mare. Se anunță unele deplasări în interes de serviciu. Ai parte de multe trăiri și senzații, lucru care te-ar putea copleși uneori. Context bun pentru expresivitate.

Leu

Energie și motivație la început de interval astrologic datorită Lunii care va traversa zodia Leului. Atenție la așa-zișii prieteni și la activitățile care au substrat juridic. Relațiile devin amabile și confortabile, dar nu este indicat să intri în discuții pe teme ideologice. Nu pune la suflet reproșurile care ajung la tine.

Fecioară

Te simți vinovat de propriile slăbiciuni și s-ar putea să cedezi în fața unor persoane. Regăsește acele resurse interioare necesare desfășurării activităților zilnice. Exagerări și discuții contradictorii în cuplu, în timp ce sănătatea s-ar putea să fie puțin cam șubredă.

Balanță

Renunță la comoditate și pune-i la punct pe cei care te deranjează. Sănătatea este bună, însă există riscul unei dezamăgiri majore legat de partea financiară. Atitudinea temperată te va ajuta enorm legat de parteneriatele pe care le desfășori în prezent.

Scorpion

Poartă-te demn și fără concesii, imaginea îți este pusă în joc. Cooperarea și solidaritatea te vor ajuta să fructifici niște relații mai vechi. Stare de neliniște, enervare și piedici pe fondul unei crize de timp. Este un prilej foarte bun legat de partea financiară.

Săgetător

Este un moment potrivit pentru a-ți face loc în domeniul în care activezi. Afirmă-te și dă dovadă de calm și echilibru. Ai nevoie de tact pentru a face față provocărilor pe care le întâmpini legat de amici și parteneri de afaceri. Ai convingeri și percepții diferite față de cei din jur.

Capricorn

Evaluează-ți veniturile înainte de a te arunca în luarea unei decizii radicale. Scapă de emoții și fă-ți ordine în gânduri și sentimente. Detașează-te de unii oameni și implică-te în activități care îți plac. E o perioada în care se produc multe evenimente pe ultima sută de metri.

Vărsător

Discuții și diferențe de opinii cu unii cu care „nu se poate negocia”. Scapă de prejudecăți și superficialitate pentru a putea intra în posesia unui bun material cuvenit prin lege. Culege date și impresii pentru a vedea dacă se merită sau nu să închei unele colaborări.

Pești

Șansă de afirmare la locul de muncă, ia inițiativa. Dialoguri utile care pot lămuri unele aspecte importante acasă, dar și la serviciu. Nu te grăbi să oferi răspunsuri definitive legat de partea financiară, nu-ți asuma un risc inutil. Unele informații s-ar putea să-ți tulbure universul interior. scrie fanatik.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds