Anca Țurcașiu, schimbată complet pe Instagram. Cântăreața radiază la 5 luni de la div0rț

Anca Țurcașiu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc.

Apreciată în anii 80 și 90, artista reușește și în prezent să se identifice cu un model de succes, căci are o siluetă de vis.

După div0rț, vedeta pare că ar fi renăscut, fiind mult mai atentă la felul în care arată și face dese schimbări de look.

Dacă în ultimii ani și-a neglijat meseria de artist, cântăreața a început, ca pe vremuri, să se focuseze sută la sută pe cântecele sale, public și fani.

Anca Țurcașiu arată la 51 de ani ca la 30
În plină pandemie, cântăreața nu stă degeaba, ci se concentrează pe muzică. Recent, ea s-a fotografiat în studioul de înregistrări, unde stă, în ultima vreme, de dimineața până seara, pentru piese noi pe care dorește să le lanseze.

Vedeta a postat un mesaj pentru fanii ei cu privire la surprizele muzicale pe care le-a pregătit pentru ei.

Anca Țurcașiu s-a transformat după divorț, radiază și pare mult mai fericită, chiar dacă vestea separării de cel care i-a fost alături în ultimii 22 de ani a dat-o peste cap, inițial.

„Piesa-i gata. Suntem un trio formidabil. Ovi, Loredana și cu mine. N-am emoții. Nouă ne place mult”, a scris cântăreața pe Instagram.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj
Artista și medicul Cristian Georgescu au fost căsătoriți timp de 22 de ani și au împreună un copil, un băiat pe nume Radu. Anca Țurcașiu și fostul partener de viață s-au cunoscut în anul 1997, în Statele Unite ale Americii, unde a avut un turneu muzical.

„Am div0rțat! Am div0rțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!”, a scris frumoasa artistă pe pagina sa de Facebook. scrie fanatik.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds