„Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani….” Mirela Vaida a inceput sa munceasca inca din scoala. Care a fost prima ei meserie:

Este frumoasă, plină de talent și una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi, însă, știți care a fost prima meserie a Mirelei Vaida? Blondina câştiga cât mama sa într-o lună la serviciu! Era în clasa a 11-a când s-a angajat!

Mirela Vaida este fără îndoială una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Frumoasă din cap până în picioare, mereu cu zâmbetul pe buze și debordând de energie pozitivă, v-ați gândit vreodată care a fost prima meserie a celebrei blondine de la ”Acces Direct”? Ei bine, vă spunem noi!

Prima meserie a Mirelei Vaida
Așa cum probabil vă așteptați, Mirela Vaida a povestit într-un interviu că primul ei job a fost să cânte la nunți și evenimente private. Era în clasa a 11-a când a decis să meargă la evenimente și să-și câștige primii bani. Fiind o adolescentă de 18 ani, era extrem de fericită că avea banii ei și că nu trebuia să le mai ceară părinților pentru a-și cumpăra ceea ce-și dorește. Ba chiar câștiga pe patru cântări mai mult decât mama sa într-o lună de muncă!

”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida pentru click.ro.

Cât despre cum se descurcă cu cei trei copii acasă, toate bune și frumoase! Celebra prezentatoare TV a declarat că micuții sunt foarte fericiți că blondina are mai mult timp să petreacă cu ei și că totul decurge ca la carte! Se joacă, colorează, gătesc și se plimbă împreună! Într-adevăr, este greu uneori, însă, nu este imposibil!

”Copiii sunt fericiţi că stăm acasă şi suntem cu ei, îşi fac de cap, cumva nu mai sunt supuşi la un program mai riguros, cum se întâmpla când erau la gradiniţă. Acum mai stau câte puţin la tabletă, mai ieşim în curte, au jucării cu duiumul, dar e greu cu toţi trei acasă. A zis cineva o vorbă foarte mare, „acum a venit momentul să trăiţi cu ceea ce aţi educat!”.”, a mai spus vedeta.potrivit online news.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds