Momente grele pentru Andra. Familia ei are coronavirus! Care este starea lor de sanatate

Dovada că noul coronavirus nu iartă pe nimeni! Fratele și cumnata Andrei au fost infectați cu COVID-19! Care este starea lor de sănătate? Săndel suferă de astm bronșic!

O nouă veste zguduie lumea mondenă! Săndel și Aurora Mihai, fratele și cumnata Andrei, au fost testați pozitiv cu virusul ucigaș din China. Momentan, starea de sănătate a celor doi artiști este stabilă. Aurora a declarat că a rămas fără gust și miros, în timp ce Săndel a făcut febră. Cât despre de unde au luat virusul, nici ei nu-și explică!

Cumnata Andrei susține că este posibil să-l fi contactat în timpul unor filmări sau, de ce nu, dintr-un mall din Capitală!

”Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a spus Aurora Mihai pentru starpopular.ro.

Grav este faptul că fratele Andrei suferă de astm bronșic, iar infectarea cu virusul ucigaș i-ar putea agrava problemele de sănătate. Cei doi s-au izolat și nu au mai mers la rude, familie sau apropiați, de teamă să nu le pună viețile în pericol! Aurora este șocată de faptul că s-a protejat tot anul și, din nefericire, tot a contactat noul coronavirus.

”Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București”, a mai transmis Aurora Mihai.

Ce ocupație are Săndel, fratele Andrei
Săndel, fratele Andrei, i-a călcat pe urme surorii sale și este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi de muzică populară. Fratele celebrei artiste se bucură de un succes colosal alături de soţia lui. În perioada în care se țineau concerte, Săndel şi Aurora plecau foarte des în turnee, iar toată diaspora îi ştia!

Unde mai puneți că Săndel este cel care a iniţiat-o pe Andra în industria muzicală, fiind cu şapte ani mai mare decât ea!potrivit online-news.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds