Oana Lis vrea să devină mamă! ”Eu am făcut pașii care erau de făcut”

Oana Lis este o femeie puternică, care a trecut prin multe pentru fericirea ei. De data aceasta vrea să-și ducă la bun sfârșit planul de a deveni mamă, chiar dacă perioada în care se află nu este una favorabilă.

Oana Lis vrea să devină mamă
Oana Lis a trecut peste multe greutăți în viața ei. În ciuda faptului că toți au criticat relația cu fostul edil, Viorel Lis, aceasta a rămas alături de el și l-a susținut mereu. Acum, cuplul trece prin clipe cumplite. Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, iar Oana simte că ceva lipsește din această căsnicie și tânjește să devină mamă.

Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale, iar pe lângă asta, vârsta își spune cuvântul. El împreună cu Oana Lis nu au avut până acum planuri de a face un copil, însă, în aceste momente, se pare că soția lui se gândește la adopția unui suflet care să le aducă mai multă fericire.

Oana Lis a declarat în cadrul emisiunii ”Star Magazine”, de la Antena Stars, că își dorește un copil și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se întâmpla acest lucru.

”De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazine.

Cuplu trece printr-o perioadă foarte grea
Recent, Oana Lis a mărturisit că pandemia de coronavirus a fost o perioadă grea pentru Viorel, pentru că nu a mai putut să se interneze în spital, de frică să nu se infecteze cu COVID-19.

Chiar dacă Viorel Lis a suferit multe atacuri cereblare și are probleme grave de sănătate, soția lui, Oana Lis, nu-l lasă la greu și îi este alături atât cât poate.

”Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi”, a mai spus soția fostului edil.potrivit redactia.ro

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds